Διαφήμιση
  • Greek
  • English

"Μέγιστον αγαθόν προς πάσαν του βίου θεραπείαν ο της ελαίας καρπός" - Σόλων

Προϊόντα Θάσου

Ελαιόλαδο Μέλι Ελιές Ρίγανη Γλυκό Καρυδάκι

Είσοδος Χρήστηpaypal verified

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σπαθόλαδο Χονδρική Πώληση

Για παραγγελίες σπαθόλαδου μεγάλων ποσοτήτων σε τιμές χονδρικής παρακαλούμε επικοινωνείτε με το 6985922848 η μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


ΕκτύπωσηE-mail
Σαλέπι πολιτικο έτοιμο ρόφημα 180γρΣπαθόλαδο ή Βαλσαμέλαιο Βιολογικό 100ml

Σπαθόλαδο ή Βαλσαμέλαιο 250ml
Εμφάνιση Μεγάλης Εικόνας


Σπαθόλαδο ή Βαλσαμέλαιο 250ml

Τιμή: €7.50

Κάντε μια ερώτηση γι αυτό το προϊόν

Σπαθόλαδο ή Βαλσαμέλαιο Θάσου

Εσοδείας 2021-2022

Το σπαθόλαδο Η  βαλσαμέλαιο  Θάσου, Το σπαθόχορτο, οποίο ΔΕΝ καλλιεργείται συλλέγεται, απο τις ορεινές Περιοχές της Θάσου και εκχυλίζεται σε Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο  Θάσου , Προϊόν ΠΓΕ σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές  ουσίες, την ελαιοκανθάλη και την ελαιασίνη, που το καθιστούν σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ, Ισχυρισμό υγείας!

Η εκχύλιση του σπαθόχορτου γίνεται όταν το φυτό είναι σε πλήρη ωρίμανση. Χρησιμοποιούμε τα λουλούδια του και από το μίσχο του φυτού 10 εκατοστά κάτω από τα λουλούδια.

Η ποσότητα του φυτού κατά την εκχύλιση σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Θάσου είναι, ένα μέρος του σπαθοχόρτου, σε τέσσερα μέρη ελαιολάδου. Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμε είναι ιδανικό, για την αντιμετώπιση των καρδιακών προβλημάτων και σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, είναι για την καταπολέμηση της νόσου του Αλτσχάΐμερ.

Το σπαθόλαδο η Βαλσαμέλαιο είναι ιδανικό ως πόσιμο για το έλκος στομάχου, κολίτιδες, αιμορροΐδες. Ως επίθεμα για μασάζ, πόνους αρθρώσεων, τραύματα, εγκαύματα, εκζέματα, ψωρίαση, στο πρόσωπο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, στα μαλλιά για ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής, στην ακμή, στις ραγάδες και σε ήπια κατάθλιψη, πάντα με την συμβουλή του γιατρού. Το σπαθόλαδο η Βαλσαμέλαιο Θάσου χρησιμοποιείται για την παρασκευή κηραλοιφών και καλλυντικών σαπουνιών.

Παράγουμε σε συσκευασία 250 ml, σπαθόλαδο με συμβατικό ελαιόλαδο Θάσου, με βιολογικό ελαιόλαδο Θάσου και σπαθόλαδο με βιολογικό ελαιόλαδο και πρόπολη μελισσών.

Με σπαθόλαδο παράγουμε κηραλοιφή με πρόπολη, κηραλοιφή με σπαθόλαδο και μέλι και κηραλοιφή με σπαθόλαδο και εκχύλισμα ιπποκαστάνου.

Στην γκάμα μας προστέθηκε και το ΣΠΑΘΟΡΑΚΙ , το οποίο είναι βάμα σπαθόχορτου σε τσίπουρο 23 βαθμών, ιδανικό για πόνους στομάχου, κοιλιακούς πόνους από κρύο και γαστρεντερίτιδα.

Η τιμή της συσκευασίας τόσο του σπαθολάδου με συμβατικό ελαιόλαδο όσο και με βιολογικό είναι η φθηνότερη της αγοράς, επειδή είμαστε οι ίδιοι οι ελαιοπαραγωγοί και όχι μεταποιητές.

Συλλέγουμε το σπαθόχορτο  Θάσου μετά την ανθοφορία του, αφού το εκχυλίσουμε σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Θάσου το αφήνουμε στον ήλιο για 10 ημέρες και στη συνέχεια σε δροσερό και σκιερό χώρο, για να μην τανείσει το λάδι και σε 40-50 ημέρες είναι έτοιμο. 

Το σπαθόλαδο η βαλσαμέλαιο Θάσου, είναι ανώτερης ποιότητας προϊόν, χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα, στη φτηνότερη τιμή της αγοράς .

 
 


You may also be interested in this/these product(s)

€4.00


€10.00


€8.00


€10.00Εξαιρετικό παρθένο...

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Θάσου 750 ml

Τιμή: €6.00

περισσότερα >>

Ακατέργαστο Μέλι...

Ακατέργαστο μέλι καστανιάς Αγίου Όρους σε μεταλλικό δοχείο 1...

Τιμή: €1.00

Κεραλοιφή με Σπαθόλαδο &...

Κεραλοιφή με Σπαθόλαδο & Μέλι 106ml

Τιμή: €8.00

Εξαιρετικό παρθένο...

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Θάσου 500 ml.

Τιμή: €4.50

Κεραλοιφή με Σπαθόλαδο &...

Κεραλοιφή με Σπαθόλαδο & Πρόπολη 106ml

Τιμή: €8.00

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack